Forum för singlar

Det har länge varit något av ett tabu att leta efter kärleken på nätet. Men i och med att fler och fler hittar partners på olika dejtingsidor blir det allt mer socialt accepterat. Singlar i alla åldrar och livsstadier ger sig idag ut på nätet i jakten på den rätte.

nät dejting

En fjärdedel träffas på nätet

När Sifo 2010 frågade 1111 svenskar som träffat sin partner de senaste fyra åren hur de fick kontakt hamnade nätdejting i toppen med hela 23 procent, före bland annat ”via vänner” på 21 procent och ”på krogen eller nattklubb” på 13 procent. Statistiken talar ett tydligt språk, kärleken har flyttat ut online.

Mer än bara singel-dejting

Utöver klassisk singel-dejting, som du idag hittar på ett flertal onlinesajter, såsom http://www.singel-dejting.se, finns även sidor som är inriktade på till exempel människor som är lite äldre, har ett kulturintresse eller till och med redan är i ett förhållande, men vill ha en affär. Det finns även mer att få ut av att prata med människor på ett singelforum än romantik. Det kan vara en plats att träffa nya vänner och personer som delar ens intressen, eller helt enkelt en plats att prata av sig.

Kärleken är omöjlig att förutse och det går aldrig att veta var man kommer att träffa den rätte. Men det går att öka sina odds. Är du trött på krogscenen och på att lämna kärleken helt åt ödet kan lösningen finnas på internet. Tusentals svenska singlar har redan registrerat sig och fler skriver upp sig varje dag. Gör det du med!