De bästa pokerrummen

Gillar du som så många andra att spela poker på nätet? Tycker du däremot att det kan vara väldigt svårt att hitta ett pokerrum som på en och samma gång kan uppfylla alla dina förväntningar? Då kan vi lova att det här är en artikel för dig. Här tipsar vi nämligen om några av de bästa pokerrummen på nätet, tar upp deras eventuella för- och nackdelar och tipsar om var man kan hitta tips på fler bra och säkra pokerrum som håller bra kvalitet på sina tjänster.

På Poker.se kan man läsa recensioner om alla de största pokerrummen på nätet. Där analyseras och betygsätts de olika sajterna för att underlätta för spelare som letar efter bra ställen att spela poker på. Man kan även sortera betygen så att man ser vilka pokerrum som utmärker sig när det gäller klientel, turneringar, bonusar och utdelning och vinster.

Poker online

Tre populära pokerrum

Det pokerrum som ligger högst upp på listan om spelarna får säga sitt är 888.com. Den största fördelen med denna sajt är att den körs på ett eget nätverk och därmed inte delar trafik med andra sajter. Man har dessutom en duktig och lojal spelar-bas som anförs av så kallade Ambassadors, vilket innebär kändisar av olika slag.

Inte långt efter finner man Redbet. Detta är ett av de äldsta pokerrummen. Trots sin ålder har sajten en schyst grafik och tillhandahåller bra deals och erbjudanden till sina spelare och medlemmar. Bland annat anordnar man med jämna mellanrum ett mycket populärt medlemsrace.

På tredje plats på listan återfinns bet365.com. Denna jätte som de flesta känner som ett sportbetting- bolag har även pokerrum. Det är också sajtens storlek som är dess största fördel. Det rykte och renommé som gjort en till branschens giganter borgar också för att spelarna får pålitlighet, säkerhet och en trygg spelmiljö.