Assassin’s Creed i mobilen

Att det här förhistoriska spelet skulle komma på mobilen var rätt oväntat men Alonzo Batilla är beredd att ta sig in överallt i jakten på La Buse gömda skatt. Var beredd på ett fartfyllt äventyr som handlar väldigt mycket om att sänka galeoner under färden.

Den legendariska piraten La Buse har gömt en skatt och det vet Alonzo Batilla eftersom att han och La Buse lärde känna varandra för länge, länge sedan. Nu är Alonzo Batilla fast besluten att tillsammans med sitt skepp och sin besättning hitta skatten, och det får kosta vad det kosta vill! Under din färd som Alonzo Batilla kommer du att stöta på nya områden och utmaningar som bland annat sjöslag. Spelet är som du säkert förstår, högintensivt och konstant intressant.

Ni som är vana Assassins Creed spelare vet att det brukar vara en hel del att göra vid sidan av huvuduppdragen, men i Assassins Creed Pirates på mobilen är det lite mer monotont och därför kan spelet ganska så snabbt kännas förutsägbart. Men svårighetsgraden ökar genom att en nedräkning slås på som innebär att du ska klara uppdragen under vissa sekunder, och om du inte klarar dom måste du givetvis göra om dom vilket kan vara sporrande att försöka klara de med precision under så kort tid som möjligt.

Alonzo Batilla är en modig kapten som vet vad han vill och han skyr inga medel för att nå sina mål. Vill du också känna dig som en modig pirat så är det här spelet för dig!